Vähän minusta taustatietoa

Olen perustanut nämä sivut ilahduttaakseni myös muita ihmisiä eläinystävilläni! Samalla blogi tulee olemaan vähän päiväkirjanani, jossa pysyy muistissa tärkeimmät ja suurimmat elämäntapahtumat!

Olen itse syntynyt eläintenpäivänä 4.10.1982, siis kohta 40-vuotias. Olen aina ajatellut, että kohtalolla oli sormensa pelissä tähän syntymäpäivääni, koska eläimet on ollut todella iso asia elämässäni ihan pikkutytöstä alkaen.

Meillä on ollut jo lapsuudenkodissani eläimiä useampia, mm. kissoja, koiria, hamstereita, kaneja jne. Oman ensimmäisen hevoseni ostin kun olin 18-vuotias. Siitä asti minulla onkin ollut lähes koko ajan oma hevonen, poni, parhaimmillaan taisi olla 4 kaviokasta samaan aikaan. Nyt on oma poni ja aasit ja pyrinkin viettämään laatuaikaa nykyisten eläimieni ja perheeni kanssa. Lisäksi elämäämme sulostuttaa australianpaimenkoira Hunter ja chihuahua Minttu.

Olen myös ÄITI, nyt 11-vuotiaan pojan äiti ja olen myös sijaisvanhempi. Äitinä olo onkin itselleni todellakin elämäni kaikkein tärkein tehtävä. Ihanaa on kun poikaani myös kiinnostaa hevoset, vaikka välillä on ollutkin taukoa. Pojille toivon ymmärrystä hevosharrastukseen, koska onhan se hienoin laji ikinä! <3 Poikani kiinnostus hevosiin on hieman hiipunut, mutta tykkää ylipäätään erilaisista eläimistä. Nyt vähän "vanhempana" on tullut pelaaminen tietokoneella eläinjuttujen rinnalle ja kaikki erilaiset youtube -jutut kiinnostaa kovasti, myös oman kanavan ja jopa oman yrityksen perustaminen. Tähän olen itse kovasti tukena, kunhan muistaa olla myös lapsi ja pelaaminen/ tietokonejutut ei vie kaikkea aikaa. Tämän takia poikani saakin liittyä sivustojeni ylläpitoon ja osallistua haluamallaan tavalla jatkossa.