Olivier's Donkeys ranchin blogi

Kuulumisia ja aasiori jalostukseen

Lauantai 12.3.2022 klo 18:28 - Possumama

Kuulumisia ja aasiori jalostukseen

Onpas kulunut taas todella paljon aikaa, kun viimeksi olen kirjoitellut. Eipä ole ollut oikein motivaatiota, mutta ehkä nyt taas jaksaa pikkuhiljaa aktivoitua kun on vähän uusia kuvioita tässä. Sivujen nimeä jo vähän muutin ja kotisivujen osoite muuttuu samaan tyyliin. Tämä lähinnä sen takia, että oma poikani aikoo liittyä remmiin mukaan ja tulee varmaan sitä myöten häneltäkin päivityksiä. Kyseessä siis kohta vasta 11v. poika, mutta ajattelin, että saahan sitä opetella näitä juttuja kun kerta kiinnostaa ja itse olen välillä vähän laiska näiden sivujen kanssa. Ja jotenkin en nyt halua näitä lopettaakaan, kun kuitenkin edes jonkun verran aktiivisia seuraajia kuitenkin on. Ehkä olisi enemmänkin jos olisin itse aktiivisempi!

Eli ollaan tässä Aatoksen kanssa tutustuttu nyt reilu vuoden verran ja todettu, että on kyllä ihan mahtava aasi! Kiltti kuin mikä ja monen kehuma, myös eläinlääkärin joka kävi siltä tammikuussa hampaat raspaamassa. Ei olla todettu vielä tarvetta ruunaamiselle, kun on niin kiltti ja asuu Daimy -poniruunan kanssa ja ne on yhä parhaat kaverukset! Joten kerta ori on ja kiltti ja terve, niin tarjotaan sitä ainakin tänä kesänä jalostukseen Orimattilassa! Eli kyseessä on 3v. Vierulan Aatos, tiedot löytyy sukupostista ja Hippoksesta ja sen omalta esittelysivulta (Mantelin ja Mintun esittelysivun alalinkki) löytyy myös hintatiedot.

IMG-20210909-WA0000.jpg

Muuten onkin eläinkatras pysynyt muuttumattomana viimeisen vuoden, luojan kiitos! Vaan kaikenlaista huolta ja murhettahan aina riittää. Eikä nyt vähäisimpänä tämä korona ja vielä viimeisempänä Venäjän Vlamidir Putin ja Ukrainan välinen sota... Huoh. Kyllähän nuo asiat on enemmän ja vähemmän tässä mietityttänyt ja miten tulee vaikuttamaan Suomeen, jos ei sotaa niin ainakin talouden kautta. Ja sitä kautta toki miettii myös kun on näitä eläimiä ja lapsia ja miten tämä kaikki mahdollisesti tulee vaikuttamaan heihin. Mutta en nyt sen enempää tästä täällä jauha, kun kaikki kanavat siitä tuuttaa ihan riittävästi muutenkin. Vaan surullinen olen kaikkien sodan jalkoihin jääneiden viattomien ihmisten ja eläinten puolesta.

Oman läheiseni syöpä myös on vaivannut mun mieltäni. Vasta viime kesänä saatiin hyviä uutisia ja tilanne näytti hyvältä, mutta vastikään saatiin tieto, että syöpä onkin uusiutunut ja joutunut aloittamaan syöpähoidot uudestaan. Lisäksi he muuttivat aika kauas meistä ja ei pystytä olla tukemassa, niinkuin haluttaisiin. Harmittaa ja itkettää tämäkin. Vaan ei auta kuin jatkaa ja elää omaa elämäänsä parhaansa mukaan. Onneksi nämä eläimet kuitenkin piristävät ja pitävät tässä elämän kantimissa hyvin kiinni. Pakkohan on kuitenkin kaikki päivän rutiinit hoitaa ja tietysti lasten takia ei ole aika omalle romahdukselle. Sitä vaan yrittää pahimmat asiat työntää taka-alalle ja pitää nämä positiivisemmat asiat mielessä. Tätä myöten mulla on muutamia koulutusprojekteja tässä etenkin possun kanssa ja niiden tuloksia tulette ainakin facebook -sivuilla näkemään tässä myöhemmin.

Kiitos kaikille ihanille seuraajille, jotka on jaksanut tässä mun juttuja lukea ja käydä sinnikkäästi näitä hiljaisia sivuja katsomassa! Tästä nyt alkuun tälläinen lyhyt väliaikatiedotus. Myöhemmin jotain lisää!

Kiitos ja kumarrus!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kuulumisia, aasivarsoja, muulivarsoja, kevät 2022, kesä 2022, kesällä 2023 odotettavissa pikkuaatos varsoja, aasivauvoja, ehkä muulivauvojakin, aasivauvakuumetta, ihanaa, muuta ajateltavaa, sota, korona