Olivier's Donkeys ranchin blogi

Team pilkkupojat, muistatko vielä?

Share |

Perjantai 12.7.2019 klo 20:51 - Pilkkukuumeilija


Muistatko vielä team pilkkupojat, Hulkin ja Hugon?

Jos muistat heidät facebookista ja omilta nettisivuiltaan, niin olet ehkä huomannut sivuissa ja hevosissa yhtäläisyyksiä? Olen näidenkin sivujen ylläpitäjä ja näiden hevosten entinen omistaja. Pahoittelut teille noin 1000 seuraajalle, jotka jätin selityksittä!!! Hugohan lähti ensimmäisenä ja sitten myin myös Hulkin ja poistin sivut sen enempiä selittelemättä. En vain jaksanut siinä elämäntilanteessa. Olin ollut aika myllerryksessä, oli oman yritykseni konkurssi, työttömyys ja sitten meille tulikin ensimmäinen sijoitettu lapsi. Siinä kaikessa tuntui, ettei hevosille ollut enää sijaa, ei aikaa eikä rahaakaan..

Lähes vuoden olinkin ilman hevosia, mutta jokin kaipuu niihin oli koko ajan. Tosin pilkut oli jo vienyt pilkkupoikien kanssa niin mennessään, etten voinut kuvitellakaan minkäänlaista muuta hevosta. Tosin ajattelin, etten koskaan tule saamaan mitenkään samanlaisia takaisin. Kunnes tuli Hulkin pari vuotta nuorempi täyssisko myyntiin! No, sen enempiä miettimättä tämä neitokainen tänä keväänä seilasi Virosta paatissa meren yli tänne Suomeen ja mulle. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, todellakin! <3 Tämä neiti onkin lunastanut jo kaikki ne odotukset ja enemmänkin, siitä mitä osasin odottaa sen olevan kun oli Hulkille niin läheistä sukua. Olen kyllä tyytyväinen, että nyt on varsa, koska meillä on aikaa, vain aikaa, ei mikään kiire minnekään..

Toinen pilkkuponi tuli muutamaa viikkoa myöhemmin, olin ne lähes samaan aikaan bongannut... Kun nyt olin sijaisvanhempi, niin odotin että pikkuponille olisikin käyttöä ja kun kotipihaan ne kuitenkin tulisivat, niin seuraponi olisi kuitenkin hyvä olla. Ponia käytiin katsomassa ja olihan se kuin jokin satuponi ja oma poika rakastui siihen niin kovasti, että pakkohan senkin täytyi muuttaa meille! <3 Koska en kuitenkaan ole mikään miljonääri, niin kyllä rahoitus kaikelle jo itseäkin kovasti mietitytti..  ja pelkäsin etten saa rahoja millään kokoon, vaan onnistuihan se sittenkin!! Ja nyt meillä on kaksi ihanaa pilkkuponia taas ja uusi elämä edessä!  Hulluna mua moni pitää vaan pitäkööt!! ;-D

Alla kuvissa Hugo ja Hulk, mun entiset pilkkupojat! <3 Kaikkea hyvää niille uusiin perheisiin!

20170622_151823.jpg

20170714_145053.jpg

Avainsanat: team pilkkupojat, Hulk, Hugo, pilkkumania


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini